Arbūza Gaspačo ar Mozzarella sieru
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Viegla, līdz 20 min., Satur glutēnu, Zupas

Arbūza Gaspačo ar Mozzarella sieru

4 personām
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1 gab.
    mocarella siers
  • 400 g
    arbūzs (bez mizas, izņemtas sēklas)
  • 700 g
    tomāti  (noplaucēta miza, izņemta serde)
  • 350 g
    sarkanā paprika (noplaucēta miza, izņemta serde, sēklas)
  • 350 g
    gurķi
  • 150 g
    šalotes sīpoli
  • 150 g
    baltie sīpoli
  • 1 daiviņa
    ķiploki
  • 7 lapas
    baziliks
  • 50 g
    baltmaize
  • sarkanvīna etiķis
  • olīveļļa
  • čili eļļa
  • sāls
  • pipari
  • auksts ūdens
 

Pamācība

Sagriež visas sastāvdaļas neregulāros kubos, apslaka ar eļļu, balzāmetiķi, sāli, pipariem, čilli, visu sajauc un liek ledusskapī iemarinēties. Vēlams vismaz pāris stundas.

Tad visu sablendē.

Lej bļodā, kārto tomātu šķēles vai cherry tomātus, saplucina mocarellu un dekorē ar baziliku.

Ieteikums

 

Līdzīgas receptes