Atvērtā tortilja ar BBQ vistas gaļu un kraukšķīgiem salātiem
Patīk
1 0


Klasifikācijas tagi

Viegla, vairāk nekā 40 min., Pamatēdieni

Atvērtā tortilja ar BBQ vistas gaļu un kraukšķīgiem salātiem

6 personām
Vairāk nekā 40 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 2 gab
    Vistas kājas (stilbs un šķinķis)
  • 2 ēdamk.
    Karija garšvielas Rimi
  • 2 ēdamk.
    Olīveļļa
  • 6 gab
    Tortiljas plāksnes
  • 0.2 gab
    Ledus salāts
  • 2 saujas
    Rukola I Love Eco
  • 1 gab
    Sarkanais sīpols
  • 2 gab
    tomāti
  • 2 gab
    Avokado
  • 2 gab
    Laims
  • BBQ mērce ICA – pēc garšas
 

Pamācība

Vistas kājām noņem ādu un kārtīgi ierīvē gaļu ar karija garšvielām. Pievieno eļļu. Traukam uzliec vāku vai ietin follijā. Liec cept, vismaz 2 h, cepeškāsnī 170 grādos.

Kad gaļa izcepusies, atdali no kauliem un gaļu saplūkā, jaucot to karija garšvielās.

Šo gaļu var glabāt arī vairākas dienas leduskapī, taču visgaršīgākā tā būs tieši pēc pagatavošanas.

Gatavo’jot tortilju, atceries, tortiljas maizi, pirms pasniegšanas jāatdzīvina. Uz sakarsētas pannas, bez taukvielām liec tortilju un uzsildi nieka 5 sekundes no katras puses. Tortilja iegūs nelielu kraukšķīgumu un atdzīvosies to garšu buķetes.

Smalki sagriez ledus salātus, sīpolu. Pievieno rukolu, tomātu šķēlītes un avokado. Pārlej ar svaigu laima sulu un kārto visu uz tortiljām. Pa virsu liec vistas gaļu un BBQ mērci.

Labu apetīti.

 

Līdzīgas receptes