Avokado un bumbieru kūka
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Vidēja, līdz 40 min., Satur riekstus, Deserti

Avokado un bumbieru kūka

8 personām
Līdz 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • Biskvītam:
  • 200 g
    Dzeltenās rozīnes
  • 100 g
    Indijas rieksti
  • 50 g
    Lobītas ķirbju sēklas
  • 50 g
    Zaļās pistācijas
  • Krēmam un kūkai:
  • 4 gab.
    Kivi
  • 2 gab.
    Avokado
  • 3 gab.
    Bumbieri (bez mizas un sēklām)
  • 1 gab.
    Laims
  • 2 ēdk.
    Medus
  • Dekoram:
  • 250 g
    Svaigas vai saldētas ogas pēc izvēles
 

Pamācība

Riekstus un sēklas liek blendera krūzē un samaļ. Pievieno rozīnes un samaļ tā, lai izveidojas ķepīga masa.

Tortes formā (∅ 22 cm) ieklāj cepamo papīru un liek virsū ķepīgo riekstu masu. Izlīdzina.

Notīra kivi, sagriež plānās šķēlītēs un klāj virsū pamatnei.

Gatavo krēmu. – Notīra bumbierus un avokado. Liek blendera krūzē, pievieno laima sulu, saldumam – medu. Samaļ krēmīgā masā un lej kūkas formā.

Kūku liek saldētavā uz vismaz 2 stundām, lai krēms atdziest un iegūst saldējuma struktūru.

Kūku pasniedz dekorētu ar svaigām vai saldētām ogām.

Ideja!

Izmēģini pagatavot svaigēdāju kūku, kā biezinātāju krēmam izmantojot banānu un garšu bagātinot ar dažādām ogām un augļiem.

 

Līdzīgas receptes