Bazilika pesto
Patīk
2 1


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Vidēja, vairāk nekā 40 min., Satur riekstus, Piedevas un mērces

Bazilika pesto

1 gabali
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 120 ml
    Olīveļļas
  • 1 bunte
    Bazilika
  • 2 daiviņas
    Ķiploku
  • 0.5 sauja
    Grauzdētu ciedru riekstu
  • 0.5 gab.
    Citrona sulas
  • 1 ēd.k.
    Cietā siera
  • 0.5 tējk.
    Medus
  • Sāls, pipari – pēc garšas
 

Pamācība

Visas sastāvdaļas liek blenderī un samaļ viendabīgā mērcē.

Pēc pagatavošanas mērci vislabāk uzglabāt ledusskapī un svaigā veidā ieteicams izlietot divu dienu laikā. Pēc tam to var izmantot marinādēm.

Ideja!

Tu vari saglabāt pesto arī ziemai – sasaldēt to nelielos traukos un uzglabāt saldētavā

 

Līdzīgas receptes