Bekonā ietītas, grilētas, jūras ķemmītes
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Viegla, līdz 20 min., Uzkodas, Gatavots uz grila

Bekonā ietītas, grilētas, jūras ķemmītes

2 porcijas
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1 pac.
    jūras ķemmītes
  • 130 g
    kūpināts bekons
  • kūpināta sāls
  • 1 pac.
    smalklapu spināti
  • 2 gab.
    tomāti
  • 20 ml
    olīveļļa
  • 1 tējk.
    gaišo vīnogu etiķis
  • 1 šķipsna
    brūnais cukurs
 

Pamācība

Jūras ķemmītes liec pa divām un ietin kūpinātā bekona šķēlītē.

Saspraud pa vienai, vai vairākām uz iesmiņiem.

Uz sakarsēta grila restēm cep no abām pusēm aptuveni 1-2 minūtes.

Spinātu lapas sajauc ar tomātu šķēlītēm. Pievieno vīnogu etiķi, kas sajaukts ar olīveļļu un šķipsniņu brūnā cukura.

Pasniedzot jūras ķemmītes, pārkaisi ar grilēto sāli, kas papildinās tavu ēdienu ar patīkamu dūma garšu.

 

Līdzīgas receptes