Biešu aukstā zupa
Patīk
12 8


Klasifikācijas tagi

Satur olas, Satur laktozi, Vidēja, līdz 20 min., Zupas

Biešu aukstā zupa

4 porcijas
Līdz 20 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 200 g
    jaunie kartupeļi
  • 100 g
    notīrīti redīsi, sagriezti stienīšos
  • 200 g
    nomizoti gurķi, sagriezti nelielos stienīšos
  • 20 g
    dilles, smalki sakapātas
  • 10 g
    smalki sakapāts baziliks
  • 400 g
    aukstā zupa
  • 2
    vārītas olas, nolobītas, sakapātas
  • 1 l
    salātu kefīrs
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
 

Pamācība

Katlā ielej aukstu ūdeni, liec iekšā kartupeļus un vāri, līdz tie ir gatavi. Pēc tam nokās un atdzesē.

Bļodā liec redīsus, gurķus, dilles, baziliku un ļauj, lai ievelkas 20 minūtes. Tad pievieno auksto zupu „Vasara”, sāli, piparus, olas un samaisi. Pielej kefīru, pievieno kartupeļus un vēlreiz samaisi. Liec ledusskapī, lai ievelkas, un pēc tam pasniedz

 

Līdzīgas receptes