Biešu pankūkas ar putotu cidoniju krēmu
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Satur glutēnu, vairāk nekā 40 min., Viegla, Satur laktozi, Satur olas, Brokastis, Deserti

Biešu pankūkas ar putotu cidoniju krēmu

4 personām
Vairāk nekā 40 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 400 g
    Vārītas bietes
  • 2 gab
    Olas
  • 120 g
    Milti
  • 2 gab
    Apelsīni
  • 2 ēd.k
    Cukurs
  • 1 tējk
    Soda
  • 1 šķip
    Sāls
  • 1 šķip
    Kanēlis
  • Eļļa
  • Krēmam:
  • 200 g
    Krēmsiers
  • 1 gab
    Olas
  • 1 ēd.k
    Cukurs
  • 50 ml
    Cidoniju sula
 

Pamācība

Samaļ vārītas bietes, pievieno olas, cukuru, kanēli un šķipsniņu sāls. Masai pierīvē apelsīna miziņu un pielej šī augļa sulu. Visu sajauc viendabīgā masā, pievieno miltus un sodu. Ja vēlas pankūku mīklu nedaudz šķidrāku, pielej mazliet piena, ūdens vai apelsīna sulas. Uz sakarsētas pannas nelielā eļļas daudzumā cep pankūciņas. Gatavo krēmu – olu ar cukuru sakuļ biezā masā. Pievieno krēmsieru, cidoniju sulu un visu kārtīgi sakuļ. Pasniedz tikko ceptas pankūciņas, kas papildinātas ar cidoniju krēmu.

Ideja!

Ja pievienosi mīklai vairāk piena, sulas vai ūdens, iegūsi gardas plānās pankūkas.

 

Līdzīgas receptes