Biešu ravioli ar gorgonzolas sieru
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Satur olas, Satur laktozi, Sarežģīta, vairāk nekā 40 min., Satur glutēnu, Pamatēdieni, Veģetārie ēdieni, Makaronu ēdieni

Biešu ravioli ar gorgonzolas sieru

3 personām
Vairāk nekā 40 min.
Sarežģīta

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • Ravioli mīklai:
  • 220 g
    Kviešu milti
  • 2 gab
    Olas
  • 50 ml
    Biešu sula
  • 0.3 tējk
    Sāls
  • Pildījumam:
  • 5 šķēles
    Saulē kaltēti tomāti
  • 2 ēd.k
    Svaigs baziliks
  • 1 gab
    Ola
  • 120 g
    Gorgonzolas siers
  • Mērcei:
  • 200 ml
    Saldais krējums
  • 2 gab
    Laims
  • 3 ēd.k
    Mazie kaperi
  • 0.5 tējk
    Cukurs
  • 0.3 tējk
    Sāls
  • pēc garšas
    Pipari
  • pēc garšas
    Kajēnas pipari 
 

Pamācība

Jauc visas sastāvdaļas un samīca mīklu. Ja nepieciešams, mīklai vēl pievieno miltus vai mitrumu, tai jābūt viendabīgai un gludai. Gatavo mīklu ietin pārtikas plēvē un ļauj atpūsties vismaz 20 minūtes.

Gorgonzolas sieru sajauc kopā ar smalki sagrieztu baziliku un saulē kaltētiem tomātiem. Izrullē mīklu pēc iespējas plānāku, izspiež apaļas formiņas. Katrā aplītī liek 1 tējkaroti siera pildījuma. Ar otiņu apkārt pildījumam apsmērē sakultu olu un ar rokām pārloka mīklu, veidojot ravioli.

Pagatavo mērci:

Sakarsē saldo krējumu un pievieno laima sulu, cukuru un sāli. Uzliek vārīt ūdeni, kad tas vārās, liek iekšā ravioli. Tie būs gatavi, kad uzpeldēs augšā. Pasniedz kopā ar sakultu mērci, pievieno kaperus, piparus un Kajēnas piparus.

Ideja!

Pamēģini ravioli pildīt ar garnelēm un biezpienu vai malto gaļu un zaļumiem. Izmēģini arī saldos ravioli – pildītus ar ievārījumu vai žāvētiem augļiem.

 

Līdzīgas receptes