Brušeta ar jūras veltēm
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Viegla, līdz 20 min., Satur gliemjus, Satur glutēnu, Uzkodas, Zivs ēdieni, Veģetārie ēdieni

Brušeta ar jūras veltēm

4 personām
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1 gab
     Franču bagete
  • 140 g
    Mērce sicīliešu gaumē ar Riccota sieru Selection by Rimi 
  • 1 burciņa
    Jūras velšu salāti Selection by Rimi 
  • 1.5 gab
    Laims 
  • 1 ēd.k.
    Olīveļļa 
  • sauja
    Kressalāti
 

Pamācība

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 ˚C. Bageti sagriež šķēlēs un liek uz restes. Uzpilina olīveļļu un cep kraukšķīgi brūnas. Virsū uzziež rikotas siera mērci un kārto notecinātas jūras veltes. Pasniedzot dekorē ar svaigi grieztiem zaļumiem vai plūktiem kressalātiem.

Ieteikums!

Izmēģini veģetāro variantu: izmanto svaigo zaļo pesto ar itāļu sieru Selection by Rimi, uzziestu uz kraukšķīgām čabatas šķēlītēm un mocarella vai brī sieru.

 

Līdzīgas receptes