Burkānu un ingvera biezeņzupa ar sālītiem kale ar pekanriekstiem
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Vidēja, vairāk nekā 40 min., Satur riekstus, Zupas

Burkānu un ingvera biezeņzupa ar sālītiem kale ar pekanriekstiem

4 porcijas
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 2 ēdamk.
    Rapšu eļļa
  • 150 ml
    Ābolu sidrs
  • 1.5 l
    Dārzeņu buljons
  • 2 ēdamk.
    Olīveļļa
  • 4 gab.
    Burkāni
  • 1 gab.
    Sīpols
  • 3 daivas
    Ķiploks
  • 2 gab.
    Kartupelis
  • 5 mm
    Ingvers
  • 0.2 gab.
    Čili
  • 1 bunte
    Kale
  • 70 g
    Pekanrieksti
  • 1 sauja
    Kūpināta sāls
 

Pamācība

Sagriez burkānus un citas sastāvdaļas.

Rapšu eļļā sautē burkānus, sīpolus un ķiploku daivas. Pievieno sidru un ļauj notvaicēties alkaholam. Pielej buljonu, ingveru un čili. Vāri līdz gatavībai, tad samal un izkās caur sietu.

Apcep kale un pekanriekstus ar sāli. Pasniedz visu kopā.

 

Līdzīgas receptes