Četri olu pildījumi
Patīk
9 5


Klasifikācijas tagi

Satur olas, līdz 20 min., Viegla, Uzkodas

Četri olu pildījumi

2 personām
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 4 gab
    Vistu olas
  • 1.5 ēd.k.
    Olīveļļa
  • 0.5 tej.k.
    Citrons (sula)
  • 1 sauja
    Kreses
  • 0.5 tēj.k.
    Ķiploks, kaltēts
  • Pildījums Nr. 1
  • 1 ēd.k.
    Bazilika pesto
  • 1 gab
    Ķiršu tomāts 
  • 1 gab
    Mocarellas bumbiņa
  • Pildījums Nr. 2
  • 1 ēd.k.
    Pašmāju majonēze 
  • 1 ēd.k.
    Tuncis savā sulā
  • 1 tēj.k.
    Mazie kaperi 
  • Pildījums Nr. 3
  • 1 ēd.k.
    Sarkanie ikri 
  • Drupināts olu dzeltenums
  • Pildījums Nr. 4
  • 1 ēd.k.
    Adžika
  • 1 ēd.k.
    Mazās garnelītes
 

Pamācība

Izvāra olas, atdzesē un noloba. Katrai olai apgriež abus galus un pārgriež uz pusi. Izņem dzeltenumus. 12 olas dzeltenumu sadrupina, pārējos 3 12 olu dzeltenumus liek piestā, pievieno ķiploku, olīveļļu un citrona sulu. Saspiež viendabīgā masā. Ja nepieciešams, pievieno šķipsniņu sāls vai Kajenas piparus asumiņam.

Olu dzeltenuma masu pilda atpakaļ pusītēs. Olas pilda ar dažādiem pildījumiem un pasniedz viesiem.

 

Līdzīgas receptes