Cidoniju, gaišā greipfrūta un ingvera jogurta panna cotta
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Vidēja, vairāk nekā 40 min., Deserti

Cidoniju, gaišā greipfrūta un ingvera jogurta panna cotta

4 personām
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 100 ml
    Cidoniju sīrups
  • 3 saujas
    Svaigas dzērvenes
  • 1 gab.
    Gaišais greipfrūts
  • 1 ēd.k.
    Ziedputekšņi
  • 400 g
    Jogurts bez piedevām
  • 10 g
    Želatīns
  • Šķipsniņa ingvera
 

Pamācība

Traukā lej cidoniju sulu un pierīvē ingveru. Sulai pievieno želatīnu un atstāj uzbriest apmēram 5 min.

Izspiež greipfrūta sulu. Uzkarsē želatīnu, sajauc ar sulu un jogurtu viendabīgā masā. Pievieno tai ziedputekšņus un lej deserta traukos līdz pusei. Tad liek ledusskapī vismaz uz pusstundu, lai panna cotta sastingst.

Pasniedz ar svaigām dzērvenēm.

Ieteikums!

Pagatavo panna cotta arī no citām augļu vai ogu sulām!

 

Līdzīgas receptes