Čili vista ar olu nūdelēm
Patīk
2 2


Klasifikācijas tagi

Satur olas, vairāk nekā 40 min., Vidēja, Pamatēdieni, Makaronu ēdieni, Gaļas ēdieni

Čili vista ar olu nūdelēm

4 personām
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 400 g
    Olu nūdeles
  • 1 paka
    Saldēti dārzeņi
  • 100 ml
    Saldā čili mērce
  • 500 g
    Vistas fileja
  • 4 gab
    Olas
  • 2 daiviņas
    Ķiploks
  • 1 sauja
    Zaļumi
  • 12 gab
    Citrons
  • 3 ēd.k
    Olīveļļa ar baziliku
  • Garšaugi
 

Pamācība

Vistas filejas noskalo un liek katliņā ar ūdeni vārīties 10 – 15 min. Citā katliņā vārošā ūdenī liek vārīties olu nūdeles vienu minūti mazāk, nekā norādīts.

Kad nūdeles izvārītas, pievieno saldētos dārzeņus un turpina vārīt vēl minūti un nokāš. Sakarsē pannu ar olīveļļu, pievieno smalki sagrieztu ķiploku un viegli apcep nūdeles ar dārzeņiem, piespiež citrona sulu.

Izvārīto vistu liek pannā un apcep no abām pusēm, pievienojot saldo čili mērci. Izvāra vai izcep olas, lai olu dzeltenums būtu vēl šķidrs, tas arī dos papildu mērci ēdienam.

Pasniedz nūdeles ar dārzeņiem, olu un strēmelītēs sagrieztu vistas fileju. Pārkaisa ar garšaugiem.

Ideja!

Izmēģini vistu iemarinēt čili mērcē un cept uz grila vai cepeškrāsnī 15–20 minūtes.

 

Līdzīgas receptes