Cukini un liellopa gaļas lazanja
Patīk
5 0


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Viegla, līdz 40 min., Satur glutēnu, Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Cukini un liellopa gaļas lazanja

6 porcijas
Līdz 40 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 2 gab.
    cukini
  • 1 burc.
    tomātu mērce
  • 400 g
    malta liellopa gaļa
  • 250 g
    mozarella siers
  • 2 saujas
    baziliks
  • 3 ēdamk.
    milti
 

Pamācība

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Izvēlies trauku lazanjas gatavošanai. Noskalo cukini, nogriez galus. Sagriez cukini garās strēmelēs. Cukini strēmeles apvijā miltos, tie palīdzēs savākt lieko mitrumu, kas veidosies cepot lazanju. Kārto lazanju. Sāc ar nelielu daudzumu mērces, tad cukini plāksnes, malto gaļu, mērci un nedaudz siera un svaigā bazilika. Tā kārto vairākas kārtas.

Lazanju cep cepeškrāsnī pa vidu. Cep vismaz 50 minūtes.

Nedaudz ļauj atdzist un pasniedz viesiem, ģimenei vai draugiem.

 

Līdzīgas receptes