Cūku ribu BBQ mežrozīšu un aprikožu pikantā marinādē
Patīk
0 1


Klasifikācijas tagi

Vidēja, līdz 40 min., Pamatēdieni, Gatavots uz grila, Gaļas ēdieni

Cūku ribu BBQ mežrozīšu un aprikožu pikantā marinādē

5 porcijas
Līdz 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg
    cūku ribas
  • 1 burc.
    tomātu mērce
  • 30 ml
    Vorčesteras mērce
  • 1 tējk.
    spāņu garšvielas
  • 1 tējk.
    Kajēnas pipari
  • 210 g
    Mežrozīšu un aprikožu ievārījums
  • Kūpināta sāls
  • 1 bunte
    Rozmarīns
 

Pamācība

Gatavo marinādi. Traukā lej worčestras mērci, pievieno tomātru mērci, ievārījumu, garšvielas un asos kajēnas piparus.

Marinādei pieber sāli un vienu sauju rozmarīna skuju.

Liec marinēties cūku ribas, iepriekš kārtīgi tās iemasējot marinādē. Atstāj uz nakti ledusskapī.

Kurini grilu, sakarsē ogles.

Tev vajadzēs grilu ar vāku.

Atrodi dzelzs bļodu, kurā lej ūdeni. Grilā ogles liec uz sāniem, bet pa vidu liec ūdens bļodu.

BBQ nozīmē ilgāku cepšanu uz grila, tāpēc esi pacietīgs. Ribām vajag mitrumu un lēnu cepšanos, lai tās izdotos ideālas, gaļai lācec pašai no kaula nost.

 

Līdzīgas receptes