Darjeeling tējas panna cotta
Patīk
6 1


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Vidēja, vairāk nekā 40 min., Deserti

Darjeeling tējas panna cotta

5 porcijas
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 350 ml
    piena
  • 250 ml
    saldā krējuma
  • 5 ēd.k.
    cukura
  • 2 ēd.k.
     Selection by Rimi Darjeeling tējas
  • 3 tēj.k.
     pārtikas želatīna
  • 300 g
    dažādu ogu (svaigu vai saldētu) dekorēšanai
 

Pamācība

Ielej traukā 50 ml piena un pieber tam želatīnu. Sakarsē, bet neuzvāra saldo krējumu kopā ar atlikušo pienu, cukuru un šķipsniņu sāls. Siltu to noņem no plīts un tam pieber tēju. Ļauj pienam atdzist un tējai ievilkties. Tēju nokāš caur sietu. Uzkarsē pienu ar želatīnu, lai tas pilnībā izkūst un sajauc to ar tējas panna cotu. Iegūto masu lej nelielos trauciņos un liek ledusskapī atdzist. Pasniedzot dekorē ar svaigām vai saldētām ogām.

 

Līdzīgas receptes