Foreles tartars
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Satur olas, Viegla, līdz 20 min., Satur zivis, Satur glutēnu, Pamatēdieni, Veģetārie ēdieni

Foreles tartars

4 porcijas
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 5 gab.
    šalotes sīpoli
  • 30 ml
    degvīns
  • 30 g
    kaperi
  • 1 ēdamk,.
    olīveļļa
  • malti melnie pipari
  • 500 g
    forele (smalki sagriezta gabaliņos)
  • Pasniegšanai:
  • 1 gab.
    franču bagete, sagriezta šķēlēs
  • 8 gab.
    paipalu olas
  • 1 saišķis
    dilles
 

Pamācība

Sablenderē sīpolus, tad pievieno degvīnu, kaperus, olīveļļu, garšvielas un mal vēl 15 sekundes. Pievieno foreles gabaliņus un kārtīgi samaisi. Sakarsē krāsni 200 grādus karstu. Izkārto uz cepamās pannas maizes šķēles un grauzdē krāsnī 5 minūtes. Paipalu olām ar asu nazi uzmanīgi nošķel augšējās daļas čaumaliņu un noņem nost. Katrai porcijai uzliec nelielu kaudzīti tartara, pievieno maizīti un 2 oliņas, dekorē ar dillēm un pasniedz.

 

Līdzīgas receptes