Gaisīgie volovāni ar ketlaša ikriem franču gaumē
Patīk
3 2


Klasifikācijas tagi

Satur zivis, Satur laktozi, vairāk nekā 40 min., Viegla, Satur glutēnu, Uzkodas, Zivs ēdieni

Gaisīgie volovāni ar ketlaša ikriem franču gaumē

8 porcijas
Vairāk nekā 40 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 400 g
    kārtainās rauga mīklas Selection by Rimi
  • 70 g
    krēmsiera bez piedevām
  • 100 g
    Selection by Rimi ketlaša ikru
 

Pamācība

Atlaidina un izveltnē kārtainās mīklas plāksnes un izgriež no tām nelielus aplīšus. Sagatavotos mīklas aplīšus atstāj uz 25 minūtēm siltumā uzbriest. Tos liek cept, iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī, 200 grādos aptuveni 10 – 15 minūtes. Atdzesē volovānus un gatavo uzkodas – uzziež krēmsieru un un tiem pa virsu uzliek tējkaroti ikru. Piešķir uzkodai citrusu aromātu uzrīvējot laima vai citrona miziņu.

 

Līdzīgas receptes