Grilēta forele ar garšaugu sviestu
Patīk
0 1


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Vidēja, vairāk nekā 40 min., Satur zivis, Pamatēdieni, Zivs ēdieni, Gatavots uz grila

Grilēta forele ar garšaugu sviestu

1 personām
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1 daiviņa
    ķiploki
  • 1 ēd.k.
    sviests
  • 1 gab
    forele
  • 400 g
    kukurūza
  • 200 g
    ķiršu tomāti
  • 100 g
    zaļā paprika
  • 140 g
    bazilika pesto
  • 0.5 gab
    laims (sula)
 

Pamācība

Gatavo garšaugu sviestu. Sakapā garšaugus, pievieno ķiploku un sajauc visu kopā ar mīkstu sviestu.

Noskalo un nosusini zivi. Pildi to ar garšaugu sviestu un liec cepties uz sakarsēta grila vismaz 10–12 minūtes (no katras puses). Grilam jābūt iepriekš kārtīgi sakarsētam, bet bez uguns. Lai zivs āda nepieliptu pie restēm, pārsmērē zivi ar olīveļļu.

Noskalo dārzeņus un apžāvē. Sagriez kukurūzas vālīti mazākos gabalos, liec bļodā, pievieno tomātus, papriku, pesto un visu samaisi. Tad liec uz grila cepties. Kad dārzeņi gatavi, liec tos traukā.

Grilēto zivi nedaudz apslaki ar svaigu laima sulu un pasniedz kopā ar dārzeņiem

 

Līdzīgas receptes