Jēra gaļas kāpostu zupa
Patīk
1 0


Klasifikācijas tagi

Vidēja, vairāk nekā 40 min., Zupas

Jēra gaļas kāpostu zupa

4 personām
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 500 g
    jēra gaļas mīkstuma
  • Olīveļļa
  • 3 gab
    burkāni
  • piecu piparu maisījums
  • 4 gab
    kartupeļi
  • Sāls
  • 1 gab
    liels sīpols
  • Provansas garšvielas
  • 3 daiviņas
    ķiploka
  • Koriandrs, dilles
  • 1 gab
    maza kāpostgalviņa
 

Pamācība

Mazos gabalos sagriež jēra gaļu un apcep eļļā. Pievieno sakapātus burkānus, kartupeļus, sīpolu, ķiplokus un kāpostgalviņu. Pasautē 5 minūtes. Pielej 1,5 l ūdens un garšvielas. Vāra 1 stundu. Pārbauda gaļas mīkstumu un koriģē garšvielas. Pielej ūdeni, ja zupa par biezu. Zupu servē karstu un bagātīgi pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

 

Līdzīgas receptes