Jūras asara fileja ar ziedkāpostu biezeni
Patīk
0 1


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Viegla, līdz 20 min., Satur zivis, Pamatēdieni, Zivs ēdieni

Jūras asara fileja ar ziedkāpostu biezeni

2 porcijas
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1 gab.
    jūras asaris
  • 100 g
    sviests
  • 2 ēdamk.
    olīveļļa
  • 1 galva
    ziedkāposti
  • 2 daivas
    ķiploki
  • 1 gab.
    cukini
  • 1 gab.
    burkāni
  • sāls
  • pipari
  • citronpipari
 

Pamācība

Uz pannas kopā ar 1 ēdamk. sviesta un 1 ēdamk. olīveļļas cep zivs filejas, ar ādu uz leju, tad apgriez uz otru pusi.

Ziedkāpostiem nolej ūdeni, pievieno 1 ēdamk. sviesta un ar stapu saspied biezenī. Pievieno sāli.

Olīveļļā ar sviestu apcep arī dārzeņus, pievieno citronpiparus. Pasniedz visu kopā.

Izfilē jūras asari divās ideālās filejās.

Liec vārīt ziedkāpostu.

Sagriez cukini un burkānu zuljēnas dārzeņu strēmelītēs.

 

Līdzīgas receptes