Jūras asara un dārzeņu  sautējums
Patīk
0 1


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Viegla, vairāk nekā 40 min., Satur selerijas, Satur zivis, Pamatēdieni, Zivs ēdieni, Veģetārie ēdieni

Jūras asara un dārzeņu sautējums

4 porcijas
Vairāk nekā 40 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 4 gab.
    burkāni
  • 400 g
    kartupeļi
  • 500 g
    zaļie zirnīši
  • 2 ēdamk.
    olīveļļa
  • 2 ēdamk.
    sviests
  • 2 saujas
    zaļumi
  • sāls
  • pipari
  • 1 gab.
    jūras karūsa
  • 1 gab.
    sīpoli
  • 0.5 gab.
    seleriju kāti
 

Pamācība

Izfilē asari, filejas sagriez mazākos gabalos, bet asakas ar galvu aplej ar 1,5 l auksta ūdens un liec vārīt buljonu. Buljonam pievieno 1 mizotu sīpolu, 1 mizotu burkānu un 2 seleriju kātus. Pievieno sāli un piparus.

Vāri buljonu vismaz 25 minūtes. Nokās.

Pa to laiku sagatavo visas sastāvdaļas.

Sagriez atlikušos dārzeņus mazākos gabalos un liec katlā sautēt, pievienojot sviestu un olīveļļu. Pielej buljonu, pieliec zivs filejas. Uzliec vāku un sautē līdz gatavs. Pasniedz ar zaļumiem.

 

Līdzīgas receptes