Kartupeļu daiviņas ar kūpinātu sāli un parmezānu
Patīk
1 0


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Viegla, līdz 20 min., Uzkodas

Kartupeļu daiviņas ar kūpinātu sāli un parmezānu

4 porcijas
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 800 g
    mazie kartupeļi
  • 3 ēdamk.
    rapšu eļļa
  • 3 zariņi
    rozmarīns
  • 1 gab.
    ķiploki
  • 1 tējk.
    kūpināta sāls
  • 70 g
    parmezāns
 

Pamācība

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Kartupeļus sagriež daiviņās un kārto uz pannas. Pievieno rozmarīnu, ķiploka daiviņas,pārkaisa ar kūpinātu sāli un smalki sarīvētu Parmigiano Reggiano sieru, pievieno eļļu. Visu sajauc un liek cepties uz aptuveni 20 min (cepšanas ilgums atkarīgs no katupeļu daivubiezuma).

Kartupeļu daiviņas pasniedz ar Rimi Tzaziki mērcīti.

Tās vislabāk garšos svaigā gaisā!

 

Līdzīgas receptes