Karūsas buljonzupa
Patīk
0 1


Klasifikācijas tagi

Viegla, vairāk nekā 40 min., Satur zivis, Zupas, Zivs ēdieni

Karūsas buljonzupa

5 personām
Vairāk nekā 40 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1 gab.
    karūsa
  • 1 tējk.
    rozā pipari
  • 1 tējk.
    sāls
  • 1 gab.
    lauru lapas
  • 1 gab.
    ķiploki
  • 1 gab.
    sīpoli
  • 4 gab.
    kartupeļi
  • 3 gab.
    burkāni
  • 100 g
    cukurzirnīši
  • 1 gab.
    laims
  • 1 bunte
    pētersīļi
 

Pamācība

Karūsu sagriez steikos un liec aukstā ūdenī vārīties. Lej vismaz 2 l ūdens.

Nosmel putas.

Pievieno veselu sīpolu, ķiploku un pētersīļu kātus. To pēcāk izmetīsi. Ideāli, ja to varētu ietīt marlē.

Vāri uz lēnas uguns, lai tas neburbuļotu, bet tvaicētos. Zupai pievieno arī burkānus un kartupeļus. 10 minūtes pirms gatavs, izņem sīpolu, ķiploku un pētersīļu kātus. Pieliec cukurzirņus un lauru lapu. Pievieno sāli un piparus.

Pasniedz ar laima šķēlītēm.

 

Līdzīgas receptes