Ķiploku eļļā sautēti mazie burkāniņi ar pašmāju humusu
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

līdz 20 min., Viegla, Pamatēdieni, Veģetārie ēdieni

Ķiploku eļļā sautēti mazie burkāniņi ar pašmāju humusu

2 porcijas
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas
    Mazie burkāniņi Rimi 
  • 3 ēd.k.
    Olīveļļa 
  • 2 daiviņas
    Ķiploks 
  • 1 zarsiņš
    Rozmarīns 
  • Humusam:
  • 400 g
    Turku jeb auna zirņi Rimi 
  • 2 ēd.k
    Zemesriekstu sviests I Love Eco 
  • 2 ēd.k
    Olīveļļa 
  • 2 ēd.k
    Citrons (sula)
  • pēc garšas
    Sāls
 

Pamācība

Sakarsētā pannā pievieno eļļu ar rozmarīna zariņu sapiestām ķiploka daivām ar visu mizu.

Samazina karstumu, lai eļļa sautētos nevis degtu.

Liek burkāniņus un sautē. Uzliec pannai vāku, bet laiku pa laikam pakrati pannu, lai burkāni apmaisās. Ja burkāniņi ir mazāki, tievāki tie būs gatavi 5 minūtēs.

Pa to laiku liec visas humusa sastāvdaļas blenderī un samal humusu. Burkāniņus liec uz papīra salvetes, lai noņemtu lieko eļļu, pārkaisi ar sāli un pasniedz ar humusu.

 

Līdzīgas receptes