Ķirbju kanēļa pankūkas
Patīk
17 1


Klasifikācijas tagi

Satur olas, Satur laktozi, Vidēja, vairāk nekā 40 min., Satur glutēnu, Brokastis, Veģetārie ēdieni

Ķirbju kanēļa pankūkas

4 personām
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 500 g
    Riekstu ķirbja
  • 2 gab
    Olas
  • 2.5 ēd.k.
    Miltu
  • 1 ēd.k.
    Cukura
  • 1 ēd.k.
    Kanēļa, malts
  • 1.5 gab
    Apelsīnu
  • 1 šķipsniņa
    Sāls
  • Eļļa cepšanai
 

Pamācība

Ķirbi nomizo un sagriež šķēlītēs. Tad apcep cepeškrāsnī vai tvaicē nelielā ūdens daudzumā, līdz šķēlītes kļuvušas mīkstas. Pēc tam samaļ vai izberž caur sietu, pievieno olas, cukuru, kanēli un šķipsniņu sāls. Masai pierīvē apelsīna miziņu un pielej šī augļa sulu. Visu sajauc viendabīgā masā un pievieno miltus. Ja vēlas pankūku mīklu nedaudz šķidrāku, pielej mazliet piena, ūdens vai apelsīna sulas. Uz sakarsētas pannas nelielā eļļas daudzumā cep pankūciņas, līdz tās kļuvušas zeltaini brūnas.

Ideja!

Ja pievienosi mīklai vairāk piena, sulas vai ūdens, iegūsi gardas plānās pankūkas.

 

Līdzīgas receptes