Ķirbju zupa ar Taizemes akcentu
Patīk
11 0


Klasifikācijas tagi

Vidēja, vairāk nekā 40 min., Satur vēžveidīgos, Zupas

Ķirbju zupa ar Taizemes akcentu

4 personām
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 300 g
    ķirbja
  • Sāls
  • piecu piparu maisījums
  • 1 gab
    liels sīpols
  • Provansas garšvielu maisījums
  • 2 gab
    ķiploku daiviņas
  • 1 tēj.k.
    karija pulvera
  • Olīveļļa
  • buntīte
    Koriandra
  • 1 gab
    liels kartupelis
  • 4 gab
    tīģergarneles
  • 1.5 l
    vistas buljona
  • Grauzdētas ķirbju sēklas
  • 1 kārba
    kokosriekstu piena
 

Pamācība

Lielā katlā sakarsē eļļu, pievieno rupji sagrieztu sīpolu, ķiploku, ķirbi un kartupeli. Sautē 10 minūtes. Pielej vistas buljonu, 0,5 litru ūdens un garšvielas. Vāra 30 minūtes. Sablenderē un, ja nepieciešams, pievieno vēl garšvielas. Pielej kokosriekstu pienu. Pannā apcep garneles. Zupu ielej bļodiņās. Apkaisa ar koriandra lapiņām un grauzdētām sēklām. Katrā bļodiņā ieliek pa garnelei.

 

Līdzīgas receptes