Ķiršu saldējums kraukšķīgā šokolādē itāļu gaumē
Patīk
1 0


Klasifikācijas tagi

Satur riekstus, Satur laktozi, vairāk nekā 40 min., Viegla, Satur glutēnu, Deserti

Ķiršu saldējums kraukšķīgā šokolādē itāļu gaumē

4 porcijas
Vairāk nekā 40 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1 l
    Selection by Rimi ķiršu saldējuma
  • 300 g
    tumšās vai piena šokolādes
  • 100 g
    lobītu zaļo pistāciju
 

Pamācība

Izveido saldējuma bumbas un liek tās saldētavā uz 20 minūtēm sastingt. Ūdens peldē izkausē šokolādi. Kārto saldējuma bumbas uz cepamā papīra un katru bumbu aplej ar izkausēto šokolādi. Liek tās atpakļ saldētavā, lai šokolāde sastingst. Pēc tam apgriež bumbas ar šokolādes garozu uz leju, un atkal pārlej ar šokolādi, un pārkaisa ar sasmalcinātām pistācijām. Liek saldētavā un izņem no tās tikai īsi pirms pasniegšanas.

 

Līdzīgas receptes