Kokosriekstu zupa
Patīk
3 1


Klasifikācijas tagi

Vidēja, vairāk nekā 40 min., Satur vēžveidīgos, Satur zivis, Zupas, Zivs ēdieni

Kokosriekstu zupa

4 personām
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 400 ml
    Buljons (vistas, dārzeņu vai zivs)
  • 250 ml
    Kokosriekstu piens
  • 1 stiebrs
    Citronzāle
  • 1 gab.
    Asais čili
  • 1 cm
    Ingvers
  • 1 ēd.k.
    Brūnais cukurs
  • 1 ēd.k.
    Zivju mērce
  • 1 ēd.k.
    Austeru mērce
  • 400 g
    Garneles
  • 1 gab.
    Paprika
  • 1 gab.
    Sarkanie sīpoli
  • 1 gab.
    Burkāns
  • 12 gab.
    Baltais redīss
  • 1 sauja
    Kinza
 

Pamācība

Liek vārīties buljonu. Pievieno citronzāli, čili, ingveru un cukuru. Vāra 10 minūtes. Pievieno zivju mērci un austeru mērci. Turpina vārīt vēl 10 minūtes. Nokāš buljonu un liek atkal vārīties, pievienojot kokosriekstu pienu. Nogaršo, ja nepieciešams, pievieno vēl cukuru vai svaigu citrona sulu. Buljonam jābūt saldeni skābam un nedaudz asam.

Sagriež dārzeņus strēmelēs un liek zupā. Vāra 5 minūtes. Neilgi pirms gatavības, pievieno garneles un kindzu.

Atceries!

Garneles jāpievieno tikai pašās beigās, lai tās nesarautos un nekļūtu sausas.

 

Līdzīgas receptes