Kolumbijas kafijas muss
Patīk
2 0


Klasifikācijas tagi

Satur olas, Satur laktozi, Viegla, līdz 20 min., Deserti

Kolumbijas kafijas muss

6 porcijas
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 60 ml
    stipras Selection by Rimi Colombia espresso kafijas
  • 40 ml
    kondensēta piena ar cukuru
  • 5
    ēdamkarotes dzeramā ūdens
  • Ēdamkarote želatīna
  • 250 ml
    saldā krējuma
  • 3
    olu baltumi
 

Pamācība

Stiprai, atdzesētai espresso kafijai pievieno kondensēto pienu. Sajauc ūdeni ar želatīnu un ļauj tam uzbriest. Kad tas uzbriedis, to uzsilda, līdz želatīns izkusis un sajauc to kopā ar kafiju. Kafijai pievieno saputotu saldo krējumu un ar putojamo slotiņu to sajauc viendabīgā masā. Iecilā uzputotus olu baltumus. Masu pilda nelielos trauciņos un liek ledusskapī atdzist. Pasniedz ar putotu saldo krējumu un grauzdētām kafijas pupiņām.

 

Līdzīgas receptes