Korejiešu burkāni ar sieru
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, līdz 20 min., Viegla, Salāti, Veģetārie ēdieni

Korejiešu burkāni ar sieru

2 personām
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 300 g
    Burkāni
  • 50 ml
    Eļļa
  • 2 daivas
    Ķiploks
  • 1 tējk.
    Koriandra sēklas
  • 1 ēdk.
    Etiķis
  • Pēc garšas
    Sāls
  • Pēc garšas
    Cukurs
  • Papildus:
  • 200 g
    Fetaki siers
  • 2 saujas
    Aragulas salāti
  • Pēc garšas
    Svaigi malti pipari
 

Pamācība

Noskalo un notīra burkānus, sagriež burkānus strēmelītēs. Šāds dārzeņu griezums tiek saukts arī par žuljēnu. Ja nav pieejama speciālā žuljēna rīve, var griezt burkānu slīpās garās ripiņās un tad smalkās strēmelītēs.

Sakapā ķiploku, saspaida smalkāk koriandra sēklas, liek pannā un pievieno nedaudz eļļas. Sakarsē eļļu ar garšvielām un pārlej burkāniem, lai garšas ātrāk savilktos. Pievieno etiķi, sāli un cukuru pēc garšas.

No fetaki siera veļ bumbiņas. Sakapā aragulas salātus un pievieno tiem piparus.

Apviļā fetaki siera bumbiņas aragulas salātos un pasniedz kopā ar korejas burkāniem.

Ieteikums!

Jaunajiem burkāniem mizu vari nemizot nost, noskalo un griez tik salātos – tā saglabāsi burkānos vairāk vitamīnu!

 

Līdzīgas receptes