Krāsnī cepta foreles fileja ar siltiem lēcu salātiem
Patīk
0 1


Klasifikācijas tagi

Vidēja, līdz 20 min., Satur zivis, Zivs ēdieni

Krāsnī cepta foreles fileja ar siltiem lēcu salātiem

4 porcijas
Līdz 20 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 520 g
    Laša fileja
  • 1 gab.
    Mandarīni
  • jūras sāls
  • 3 daivas
    ķiploki
  • 100 g
    lēcas
  • 120 g
    ķirbis
  • 120 g
    rāceņi
  • 1 gab.
    sīpoli
  • 1 gab.
    burkāni
  • sāls
  • 2 ēdamk.
    kaņepju eļļa
 

Pamācība

Laša fileju iemarinē mandarīnu sulā, pievieno saspiestas ķiploka daivas un sāli.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 170 grādiem. Laša filejas liec ar ādu uz augšu, cep cepeškrāsnī līdz gatavībai.

Pa to laiku notīri dārzeņus, saknes un sagriez mazākos gabalos.

Liec katlā un pārlej ar vārošu ūdeni, tikai tik daudz lai pārklāj tos.

Uzliec vāku un vāri 15 minūtes, tad pievieno lēcas. Ja nepieciešams pievieno vēl nedaudz ūdeni. Turpini vārīt vēl aptuveni 10 -12 minūtes līdz lēcas un dārzeņi gatavi.

Pievieno sāli un piparus un kaņepju eļļu

 

Līdzīgas receptes