Krāsnī cepts fazāns melnajā marinādē
Meeldib
0 0


Liigitus

Üle 40 min., Keskmine, Pearoad, Liharoad

Krāsnī cepts fazāns melnajā marinādē

2-le inimesele
Üle 40 min.
Keskmine

 

Lisa

Koostisosad

  • 1 gab
    Fazāns
  • 2 ēd.k.
    Tumšā sojas mērces 
  • 1 ēd.k.
    Melnā balzamiko etiķis
  • 3 cm
    Svaigs ingvers
  • 2 daiviņas
    Ķiploks
  • 2 ēd.k.
    Brūnais cukurs
  • 1 tēj.k.
    Kajēnas pipars
 

Valmistamisjuhend

Sagatavo marinādi. Sarīvē ķiploku un ingvera sakni. Pievieno tumšo sojas mērci, melno balzamiko etiķi un brūno cukuru. Asumam pieber maltus Kajēnas piparus.

Fazānu liek cepamajā maisiņā un pievieno marinādi. Maisiņu aizsien un atstāj gaļu marinēties vismaz 2 h.

Pirms cepšanas sakarsē cepeškrāsni līdz 170°C. Cepamo maisiņu ar fazānu liek cepamtraukā un ielej tajā 1 glāzi ūdens. Cep 1 h 30 minūtes.

Uzmanīgi izņem fazānu no cepamā maisiņa, aplej ar marinādi un turpina cept vēl 20 minūtes, līdz cepeša virspuse kļūst kraukšķīga.

Pasniedz ar svaigiem salātiem vai citām piedevām.

Ieteikums!

lai iegūtu īpaši kraukšķīgu cepeša garoziņu, pēdējās 20 minūtes gatavo to grila režīmā.

 

Sarnased retseptid