Laša žuljēns
Patīk
0 1


Klasifikācijas tagi

Vidēja, līdz 20 min., Satur zivis, Zivs ēdieni

Laša žuljēns

2 personām
Līdz 20 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 120 g
    Laša fileja
  • 100 ml
    Salds krējums, 10%
  • 1 sauja
    Krievijas siers Rimi (rīvēts)
  • 1 ēdk.
    Milti
  • 50 ml
    Sauss baltvīns
  • 1 gab.
    Šalotes sīpols Rimi
  • 1 daiva
    Ķiploks
  • 1 zariņš
    Timiāns
 

Pamācība

Sagriež šalotes sīpolu un viegli apcep taukvielās. Pievieno baltvīnu.

Sagriež arī laša fileju un pievieno sīpoliem. Pieliek timiāna zariņu un sautē 2 minūtes. Pievieno miltus, apcep 2 minūtes, tad pielej krējumu. Pavāra 2 minūtes un lej traukos.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 220°C, lieto grila funkciju, lai ēdiens ceptos no augšas. Pa virsu žuljēnam uzber sieru un liek cepties, līdz siers apbrūninās.

Ideja!

Izmēģini pagatavot žuljēnu arī ar dārzeņiem, sēnēm vai jūras veltēm.

 

Līdzīgas receptes