Lēcu zupa ar liellopa gaļu
Patīk
0 1


Klasifikācijas tagi

Vidēja, līdz 40 min., Zupas, Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Lēcu zupa ar liellopa gaļu

2 personām
Līdz 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 5 ēd.k
    Tomāti savā sulā
  • 1 ēd.k
    Olīveļļa
  • 3 g
    Čili
  • pēc garšas
    Sāls
  • 120 g
    Liellopa šķiņķis
  • 60 g
    Sīpols
  • 50 g
    Burkāns
  • 100 g
    Lēcas
  • 3 daiviņas
    Ķiploks
  • 0.5 tējk
    Kumins
  • pēc garšas
    Citrons (sula)
 

Pamācība

Vāra vēl 10 minūtes un tikai tad pievieno sāli un citrona sulu pēc garšas.

Kad lēcas sāk kļūt mīkstas, pievieno tomātus savā sulā, rozmarīnu, ķiploku, kuminu un čili.

Gaļu sagriež mazos kubiciņos un cep katliņā olīveļļā.

Dārzeņus notīra, sagriež mazos kubiciņos un pievieno gaļai.

Nedaudz apcep un pielej ūdeni – aptuveni 1 litru.

Ūdeni uzvāra un pieber lēcas tā, lai ūdens nedaudz tās pārklāj.

Samazina temperatūru, uzliek vāku un vāra 20 minūtes.

Ļauj zupai nedaudz pastāvēt un pasniedz siltu.

 

Līdzīgas receptes