Liellopa antrekots sarkanvīna mērcē
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Vidēja, vairāk nekā 40 min., Pamatēdieni, Gatavots uz grila

Liellopa antrekots sarkanvīna mērcē

6 porcijas
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 800 g
    Liellopa gaļa
  • 400 ml
    sarkanvīns
  • 2 gab.
    sīpoli
  • 5 zariņi
    timiāns
  • 70 g
    sviests
  • sāls
  • pipari
 

Pamācība

Liellopa antrekota gabalu griež 1.5-2 cm biezās šķēlēs, nosusina apsāla, appiparo, tad grilē uz mērenām oglēm. Paralēli gatavo sarkanvīna mērci, sīpolus, timiānu un piparus sautē sviestā līdz sīpoli zeltaini, tad pārlej ar sarkanvīnu un novāra līdz mērces konsistencei, izberž caur caurduri un atkārtoti novāra.

 

Līdzīgas receptes