Liellopa gaļa ar bulguru
Patīk
1 0


Klasifikācijas tagi

Vidēja, vairāk nekā 40 min., Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Liellopa gaļa ar bulguru

4 personām
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 400 g
    Liellopa gaļa
  • 250 g
    Bulgurs
  • 150 ml
    Tomātu mērce
  • 3 ēd.k
    Vorčestras mērce
  • 1 iepakojums
    Saldētais meksikāņu dārzeņu maisījums
  • Olīveļļa
 

Pamācība

Izvāra vai uzbriedina bulguru, aplejot to ar verdošu ūdeni. Liellopa gaļu sagriež kubiņos un apcep uz pannas zeltaini brūnu. Pievieno Vorčestras mērci un lēnām sautē, līdz mērce savilkusies gaļā. Pievieno ūdeni tik daudz, lai nosegtu gaļu, uzliek vāku un sautē 20 minūtes. Pievieno tomātu mērci un saldētos dārzeņus. Sautē vēl 3 minūtes un pasniedz ar bulguru.

Izmēģini!

Pasniedz liellopa gaļu kopā ar pitas maizi, pievieno vēl svaigas salātu lapas. Šī būs viegli pagatavojama uzkoda visai ģimenei.

 

Līdzīgas receptes