Mandeļu cepumi ar svaigā siera krēmu
Patīk
3 1


Klasifikācijas tagi

Satur olas, Viegla, līdz 20 min., Deserti

Mandeļu cepumi ar svaigā siera krēmu

15 personām
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 270 g
    Mandeļu milti
  • 1 gab.
    Ola
  • 175 g
    Sviests
  • 3 ēdk.
    Cukurs
  • 1 gab.
    Vaniļas pāksts
  • Pildījumam:
  • 2 gab.
    Olas
  • 2 ēdk.
    Cukurs
  • 300 g
    Svaigais krēmsiers
  • Nedaudz
    Vaniļas cukurs
  • Sezonas ogas dekorēšanai:
  • Pēc izvēles
    avenes, upenes, zemenes, kazenes, ērkšķogas, mellenes
  • Pēc izvēles
    Pūdercukurs dekorēšanai
 

Pamācība

Mandeļu miltus sajauc kopā ar olu, izkausētu sviestu un cukuru. Pieliek sēkliņas no vaniļas pāksts vai vaniļas cukuru. Visu samaisa.

Uz pannas veido nelielus apaļus cepumiņus un cep 180–200°C apmēram 7–10 minūtes (atkarībā no mīklas biezuma).

Olas ar mikseri sakuļ putās. Pievieno cukuru, vaniļas cukuru un krēmsieru. Visu sajauc kopā.

Uz atdzesētiem mandeļu cepumiem nelielā kārtā liek krēmu un dekorē ar dažādām sezonas ogām. Cepumus pārkaisa ar pūdercukuru.

 

Līdzīgas receptes