Marinēta laša fileja
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Vidēja, vairāk nekā 40 min., Satur zivis, Zivs ēdieni

Marinēta laša fileja

4 porcijas
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 500 g
    Laša fileja
  • 100 g
    Himalaju sāls Selection by Rimi
  • 120 g
    Brūnais cukurs Rimi
  • 1 gab
    Citrons (miza + ½ sula)
  • 1 gab
    Mandarīni (miza + sula)
  • 1 ēdamk.
    Olīveļļa
 

Pamācība

Marinādes sastāvdaļas liek blenderī un samaļ.

Traukā like attīrītu laša fileju ar ādu uz leju.

Pa virsu klāj marinādi un apsedz trauku ar pārtikas plēvi.

Liec ledusskapī uz nakti.

Sagriez šķēlītēs un pasniedz ar balto redīsu un kressalātiem, vai pagatavo lašmaizītes.

 

Līdzīgas receptes