Mochaccino
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

līdz 20 min., Viegla, Satur laktozi, Kokteiļi un dzērieni

Mochaccino

1 porcijas
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1 tasīte
    espreso (izmantoju Selection by Rimi pupiņu kafiju no Javas)
  • 100 ml
    piens
  • 2 gab
    tējkarotes kakao
 

Pamācība

Espreso automātā pagatavo espreso (var izmantot arī mokas kanniņu), piena putojamajā kanniņā ielej pienu un pievieno divas ēdamkarotes kakao. Kad piens ir saputojies un uzsilis, to pievieno kafijai. Virsū var uzrīvēt šokolādi vai uzkaisīt kakao.

Piezīme:

Lai pagatavotu tradicionālu itāļu cappuccino, café latte vai mochaccino, ļoti būtiska loma ir piena konsistencei un temperatūrai. Ideālā gadījumā konsistence ir kā izkusis saldējums, savukārt temperatūrai nevajag pārsniegt 65 °C grādus, lai dabiskais piena proteīns būtu pietiekami salds. Pienam pārsniedzot 70 °C grādus, tas kļūst sīvs un rūgtens. Piena putojamā kanniņa visu izdarīs jūsu vietā!

 

Līdzīgas receptes