Pankūkas ar biezpienu un ķiplokiem
Patīk
2 3


Klasifikācijas tagi

Satur olas, Satur laktozi, Vidēja, vairāk nekā 40 min., Satur glutēnu, Brokastis, Veģetārie ēdieni

Pankūkas ar biezpienu un ķiplokiem

4 personām
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 700 ml
    Piena Rimi
  • 3 gab.
    Olas Rimi
  • 1.5 glāzes
    Miltu Rimi
  • Eļļa cepšanai
  • Pildījumam:
  • 400 g
    Biezpiena Rimi, 9%
  • 3 ēd.k.
    Skābā krējuma
  • 3 daiviņas
    Ķiploku
  • 1 sauja
    Zaļumu
  • Sāls pēc garšas
 

Pamācība

Olas sakuļ kopā ar 150 ml piena, pievieno miltus. Visu labi samaisa. Tad pievieno pārējo pienu un maisa, līdz iegūst viendabīgu masu.

Uz sakarsētas pannas uzlej pavisam nedaudz eļļas un vienu kausiņu mīklas, izlīdzina un cep apmēram 1–2 minūtes no katras puses.

Biezpienu izberž caur sietu. Pievieno krējumu, pierīvē ķiploku un pieber sasmalcinātus zaļumus. Katrā pankūkā pilda apmēram 1 ēdamkaroti biezpiena masas, tad rūpīgi aizloka.

Pildītās pankūkas pirms pasniegšanas apcep zeltaini brūnas.

Ideja!

Pildītās pankūkas vari ievietot noslēgtā traukā un glabāt ledusskapī pat 2 dienas.

 

Līdzīgas receptes