Pappardelle ar gailenēm
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Vidēja, vairāk nekā 40 min., Pamatēdieni, Makaronu ēdieni

Pappardelle ar gailenēm

4 porcijas
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 400 g
    Pappardelle makaroni
  • 500 g
    Gailenes
  • 2 gab.
    Šalotes sīpoli
  • 0.3 gab.
    Cukini
  • 300 ml
    Saldais krējums
  • Sāls – pēc garšas
  • 1 bunte
    Svaigs baziliks
  • Cietais siers – pēc garšas
 

Pamācība

Vislielākajā WMF katlā uzliek vārīties ūdeni, kad ūdens uzvārījies, liek vārīties makaronus. Pasta jāvāra lielā daudzumā ūdens, lai tā paliktu nedaudz kraukšķīga, nevis saliptu un būtu ķepīga. Pievienojot ūdenī makaronus, ūdens nedrīkst pārstāt vārīties, tāpēc jālieto lielāki trauki ar ūdeni. Notīra sēnes, lielākās saplūc mazākos gabalos. Nomizo sīpolus un sagriež kubiņos. Cukini sagriež plānās ripiņās. Karsē jauno WMF pannu, pievieno eļļu un sviestu. Liek sautēt sīpolus, kad tie kļuvuši caurspīdīgi, pievieno sēnes un cukini. Apcep un lej saldo krējumu. Vāra 2 minūtes un pievieno novārīto pastu, savāra krēmīgu pastu. Pēc garšas pievieno sāli un kārtīgu devu ar baziliku un, protams, rīvētu cieto sieru. Pasniedz ar visu pannu turpat uz WMF sudraba paplātes. Tikai atceries, labāk pannai lietot koka vai plastmasas karotes, lai panna kalpotu ilgāk.

 

Līdzīgas receptes