Pavasara jogurta zupa
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Satur olas, Satur laktozi, Vidēja, vairāk nekā 40 min., Deserti

Pavasara jogurta zupa

4 personām
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 400 ml
    Jogurts bez piedevām
  • 300 ml
    Auzu piens
  • 4 gab
    Olas
  • 500 g
    Zemenes vai citas ogas
  • 10 gab
    Žāvētas dateles
  • 1 gab
    Citrons
 

Pamācība

Dateles attīra no kauliņiem un ar nazi smalki sakapā. Var pamēģināt arī saspiest ar karoti bļodā viendabīgā, ķepīgā putriņā. Atsevišķā traukā sakuļ olas un pievieno dateles. Ja nav vēlams olas ēst svaigas, var sakarsēt šo masu ūdens peldē, bet jāuzmanās, lai nepārkarst. Masu liek blendera krūzē, pievieno auzu pienu, jogurtu, citrona miziņu un citrona sulu. Sakuļ vieglā zupiņā. Lej traukos un pievieno kārtīgu sauju svaigo zemeņu vai citas ogas.

Atceries!

Šī ir veselīga saldā zupa, jo tā ir dabiski saldināta ar datelēm. Pamēģini šādā veidā pagatavot arī citas zupas, izmantojot saldos žāvētos augļus vai ogas.

 

Līdzīgas receptes