Pildīta jūras karūsa
Patīk
0 1


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Vidēja, vairāk nekā 40 min., Satur zivis, Pamatēdieni, Zivs ēdieni, Veģetārie ēdieni

Pildīta jūras karūsa

2 personām
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 2 gab
    Jūras karūsa 
  • 1 glāze
    Kuskuss 
  • 6 saujas
    Svaigi spināti 
  • 0.5 burciņas
    Turku zirņi Rimi 
  • 2 ēd.k.
    Sviests Rimi 
  • 2 ēd.k.
    Olīveļļa 
  • 2 daiviņas
    Ķiploks 
  • 1 gab
    Citrons
  • 0.5 tēj.k.
    Itāļu garšvielas Selection by Rimi 
  • pēc garšas
    Sāls 
 

Pamācība

Kuskusu uzbriedina, aplejot ar karstu ūdeni. Pannā lej olīveļļu un 1 ēdamkaroti sviesta. Apcep spinātus ar ķiplokiem, pievieno nedaudz sāls un itāļu garšvielas. Spinātus sajauc ar kuskusu. Jūras karūsas vēderu iesmērē ar sviestu un daļu kuskusa salātu pilda vēderā. Liek cepties 20 minūtes 180 ̊C. Atlikušajam kuskusam pievieno turku zirņus un pasniedz kopā ar gatavo zivi. Pasniedzot ēdienu pārslaka ar svaigi spiestu citrona sulu.

Ieteikums!

Pamēģini jūras karūsu pildīt ar ķiploku sviestu, svaigu timiānu un citrona miziņu.

 

Līdzīgas receptes