Pildīts ziedkāposts
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Vidēja, vairāk nekā 40 min., Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Pildīts ziedkāposts

4 porcijas
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1 gab.
    ziedkāposts
  • 250 g
    maltā gaļa
  • 40 g
    sviests
  • 5 zari
    timiāns
  • 4 daivas
    ķiploks
  • sāls
  • pipari
 

Pamācība

Noņem folliju un apbrūnini, cepot vēl vismaz 10 minūtes.

Ziedkāpostam izgriez serdi, kacenu.

Uzmanīgi, nesadali tā, ka tas neturās kopā.

Sarīvē ķiploku un sajauc ar sāli un pipariem.

Ierīvē ziedkāpostu no visām pusēm ar ķiploka sviestu.

Maltai gaļai pievieno timiānu un nedaudz sāli.

Pildi ziedkāpostā.

Ziedkāpostu liec traukā, pielej 1 glāzi ūdens un trauku pārklāj ar folliju.

Cep cepeškrāsnī 30 minūtes 200 grādos.

 

Līdzīgas receptes