Piparotās cūkas filejas salāti
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Viegla, līdz 20 min., Salāti

Piparotās cūkas filejas salāti

4 porcijas
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 4 tējk
    piparu maisījums
  • 100 g
    mazie sparģeļi
  • 2 gab.
    greipfrūts
  • 80 g
    lapu salāti
  • 600 g
    cūkas fileja
  • 1 tējk.
    kūpināta sāls
  • 300 g
    tvaicētas bietes
  • 4 saujas
    diedzēti graudi
  • Aioli mērce
 

Pamācība

Uzvāri kannā ūdeni un aplej mini sparģeļus. Turi tos siltā ūdenī līdz pagatavo pārējās salātu sastāvdaļas. Pa to laiku ti pagatavosies ideāli, gan kraukšķīgi, gan mīksti.

Ja nepieciešams attīri cūkas fileju no liekām cīpslām.

Uz dēlīša samal svaigus piparus un kūpinātu sāli.

Apvijā cūkas fileju.

Liec cept pannā ar vāku.

Cep grozot, līdz rodas kraukšķīga garoza. Cepot uz pannas, zem vāka vidēja lieluma cūkas fileju var pagatavot 15 minūtēs.

Kad fileja gatava atstāj to uz pannas, uzreiz negriez, lai sulas neiztek.

Kārto salātus.

Salātlapas, tad greipfrūtu filejas, biešu šķēlītes, sparģeļus un diedzētos graudus.

Kad salāti sakārtoti, sagriez fileju šķēlēs, pievieno mērci un pasniedz.

 

Līdzīgas receptes