Rozmarīnā un ķiploka eļļā cepta foreles fileja ar jauniem kartupeļiem
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Vidēja, vairāk nekā 40 min., Pamatēdieni, Zivs ēdieni

Rozmarīnā un ķiploka eļļā cepta foreles fileja ar jauniem kartupeļiem

4 porcijas
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 600 g
    Foreles fileja
  • 1 bunte
    Rozmarīns
  • 3 daivas
    Ķiploks
  • 1 tējk.
    Jūras sāls
  • 50 ml
    Rapšu eļļa
  • 0.5 citrona
    Citrona miza ( rīvēta)
  • 800 g
    Jaunie kartupeļi
  • 400 g
    Jaunie burkāni
  • 50 g
    Dilles
  • 50 g
    Sviests
 

Pamācība

Sakapā ķiploku ar rozmarīnu, pievieno rīvētu citrona mizu un eļļu. Ierīvē fileju un liek cepeštraukā ar ādu uz augšu. Atsevišķā katlā novāra kartupeļus ar burkāniem. Sakapā dilles un pievieno sviestu kartupeļiem. Ber traukā blakus zivij un liek apcepties cepeškrāsnī 10–15 min 200°C līdz zivs gatava.

 

Līdzīgas receptes