Sezonas dārzeņu buljona zupa ar makaronu klimpām
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Vidēja, vairāk nekā 40 min., Zupas, Veģetārie ēdieni

Sezonas dārzeņu buljona zupa ar makaronu klimpām

4 porcijas
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 3 gab.
    Burkāni
  • 2 gab.
    Sīpols
  • 1 gab.
    Ķiploks
  • 2 saišķi
    Garšvielu bunte
  • 60 g.
    Gnocchi I Love Eco
  • 300 g.
    Mazie sparģeļi Rimi
  • 0.5 gab.
    Cukini
  • Sāls – pēc garšas
  • Pipari – pēc garšas
  • 2 l
    Dzeramais ūdens
 

Pamācība

Katlā lej ūdeni un uzvāra. Noskalo un notīra dārzeņus. Sīpolus nomizo un liek veselus ūdenī. Tāpat pievieno veselu ķiploku. Burkānu sagriež ripiņās un pievieno topošajam buljonam. Garšai pievieno dažādu zaļumu, garšaugu buntītes, kas dos papildus

garšu buljonam. Buljons nedrīkst vārīties, tam labāk lēnām, viegli tvaicēties. Tvaicē vismaz 30 minūtes, tad izņem sīpolus, ķiploku un garšvielu buntīti. Pievieno Gnocchi, sagrieztu cukini un sparģeļus. Vāra vēl 20 minūtes. Pievieno sāli un piparus

pēc garšas.

Ieteikums, gatavojot zupu WMF traukā, kad esi pagatavojis zupu, nokās biezumus no buljona un pasniedz tos atsevišķi. Tā katrs varēs izdomāt, kādu ēdienu vēlas ēst, vai tā būs šķidrāka zupa, vai varbūt klimpu pasta ar sezonas dāreņiem un nelielu

daudzumu buljona.

 

Līdzīgas receptes