Siera kūka ar kumkvata un rozmarīna ievārījumu
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Satur olas, Satur laktozi, Vidēja, vairāk nekā 40 min., Satur glutēnu, Deserti

Siera kūka ar kumkvata un rozmarīna ievārījumu

4 porcijas
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 400 g
    kumkvats
  • 2 zari
    rozmarīns
  • 130 g
    želejas cukurs
  • 300 g
    piparkūkas
  • 150 g
    sviests
  • 700 g
    svaigais siers
  • 3 gab.
    olas
  • 220 g
    cukurs
  • 1 ēdamk.
    vaniļas cukurs
  • 1 gab.
    apelsīns
 

Pamācība

Kumkvartu sagriez mazākos gabalos ar visu mizu, ja ir

sēkliņas, izņem tās.

Pievieno cukuru un rozmarīna zarus, liec vārīties uz lēnas

uguns. Vāri vismaz 15 minūtes. Atdzesē.

Cepumus samal un piejauc mīkstu sviestu.

Klāj pamatni kūkas formā un apcep 10 minūtes cepeškrāsnī

160 grādos.

Saputo olas ar cukuru un vaniļas cukuru.

Piejauc sieru, apelsīna mizu un sulu.

Lej kūku formā un cep 45 minūtes.

Atdzesē.

Ja vēlies kūku apsmērē ar papildus svaigo sieru.

Pārlej pa virsu kumkvata ievārījumu. Dekorē ar rozmarīnu.

 

Līdzīgas receptes