Spaghetti carbonara
Patīk
27 5


Klasifikācijas tagi

Satur olas, Satur laktozi, Viegla, līdz 20 min., Satur glutēnu, Pamatēdieni, Makaronu ēdieni, Gaļas ēdieni

Spaghetti carbonara

4 personām
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 300 g
    Spageti 
  • 400 g
    Kūpināta bekona 
  • 1 ēd.k.
    Olīveļļas
  • 5 gab
    Olu dzeltenumi
  • 3 ēd.k.
    Cietā siera, rīvēts
  • 2 gab
    Šalotes sīpolu
  • Pipari pēc garšas
 

Pamācība

Liek vārīties spageti lielā daudzumā ūdens.

Sagriež strēmelītēs bekonu un sakapā sīpolu. Apcep olīveļļā.

Bļodā samaisa olu dzeltenumus ar sieru un pieber piparus.

Olu un siera masai pievieno apcepto bekonu un gatavus spageti, visu labi sajauc. Pēc izvēles vari pievienot zaļumus.

Pasniedz siltus.

Padoms!

Lai izvārītu spageti al dente, tos liek lielā daudzumā verdoša ūdens un vāra, rūpīgi ievērojot instrukciju uz produkta iepakojuma. Noteikti nedrīkst pārvārīt

 

Līdzīgas receptes